אי נוחות בצד שמאל כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/02/2019 | 13:22 | מאת: דנה

צהריים טובים, בת 39 ללא בעיות רפואיות מבצעת פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע (חוץ מהחודש האחרון ). בשבועיים האחרונים לחץ בצד שמאל כל פעם במיקום שונה פעם קרוב לבית החזה,מתחת לחזה מעל החזה או בפיטמה עצמה. יש לציין כי יש כאב בשכמות ובגב במקביל. עובדת בעבודה משרדית 8 שעות מול מחשב! לפני כ4 חודשים כאב דומה אך יותר חד בוצע א.ק.ג+ בדיקת דם מיוחדת לבדוק אם היה ארוע לבבי+בדיקות דם ושתן הכל תקין. בשנה שעברה גם בוצה אקו לב והולטר שיצא תקין! רופא המשפחה ביצע בדיקה ראשונית שאל לגבי פעילות גופנית האם יש החמרה ואין. הוא הזיז קצת את הראש מצד לצד ושאל אם חשה בכאב ואכן היה כאב בצוואר בתזוזה של הראש. לא ראה סיבה לשלוח לא.ק.ג כי לטענתו מדובר בעמוד שידרה צווארי. האם ייתכן שזה מקרין לעבר החזה? האם עלי לחזור על כל הבדיקות הקרדיולוגיות שעשיתי בעבר? כמוכן הכאבים יכולים לבוא בשעות שונות במהלך היום . *רק אציין שעוברת גירושים קשים ונמצאת בלחץ ומתח נוראי האם יש קשר בין הדברים? תודה וסליחה על אורך השאלה

גם גירושין וגם בעיות בעמוד השדרה זה קצת יותר מדי.. בעיות בחוליות הצוואר בהחלט יכולים להקרין לחזה ,הכאב לא נשמע לי תעוקתי ובטח שלא הייתי חוזר על כל הבדיקות הקרדיאליות שעשית.

06/03/2019 | 09:54 | מאת: דנה

קודם כל תודה על המענה במהיר... הגיוני שזה עדיין ממשיך? הלכתי שוב לרופא משפחה והוא לא נותן לי לעשות א.ק.ג טוען שזה ממתח נפשי ושרירים תפוסים אני ממש בלחץ כל כאב כזה מקפיץ אותי שאולי זה משהו לבבי ואנחנו מפספסים.(אתמול התעוררתי באמצע הלילה הרגשתי כמו צביטות כאלה מתחת לבית השחי וזה הלחיץ אותי אחרי כמה שניות זה עבר) וכמובן שלא חזרתי לישון מהלחץ!האם יש מקום לבדיקת קרדיולוג? או אולי לבדוק כיוון אחר? יש לציין שיש ימים שמרגישה יותר ויש שפחות . תודה מראש תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים