פעימות מוקדמות ונחיתות סוכר בבקשה עזרתך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/02/2019 | 18:27 | מאת: אורית

שלום, בעלי בן 44 , עד לפני 5 שנים סבל מעודף משקל וגאוט, עקב כך עבר ב 2014 ניתוח שרוול, בשנתיים האחרונות החל לסבול מנחיתות סוכר (היפוגלקמיה) ופעימות מוקדמות, אינני יודעת אם יש קשר אך מספרת לל כדי שתדע, עניין הפעימות המוקדמות מופיע מספר רב של פעמים ביום וגורם לו לשיעול , כל העניין כולל ההיפוגלקמיה מאוש מלחיץ אותי, אני בחששות תמידיים שעוד רגע יקבל אירוע לב, פנינו לקרדיולוג שאמר שאין מה לדאוג ולמרפאה הבריאטרית , שם אמרו לו להתחיל לאכול מסודר הוא אכן התחיל בזה לפני שבוע, אך אין שינויי בינתיים, אשמח לתגובתך לעניין

מסכים עם הקרדיולוג שפעימות מוקדמות לרב אינן מסוכנות ולא מדאיגות. אירועים של היפוגליקמיה יכולים להחמיר שכיחות של פעימות מוקדמות וצריך לבדק את סיבתן ולטפל בהתאם.

02/02/2019 | 22:08 | מאת: אורית

תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים