איך אדע אם יש לי לחץ דם או לא?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

31/01/2019 | 11:08 | מאת: לחץ דם

בוקר טוב בת 28 אחרי לידה, סובלת מדופק מהיר ולחץ גבוה מטופלת בדרלין וטריטייס כבר 3 חודשים ומעוניינת לנסות להפסיק את הטריטייס. שמתי לב שכשאני נחה רבע שעה 20 דקות הלחץ דם תקין ולפעמים נמוך אבל כשאני טיפה מתאמצת כמו עליה במדרגות או הליכה של 5 דקות בבית אני מרגישה שהדופק עולה אז מודדת לחץ דם והוא 140 על 90-95 איך אדע אם הלחץ דם שלי תקין אם הוא משתנה כל הזמן? האם יכול להיות מצב שיש יתר לחץ דם רק במאמץ קטן? אני מעוניינת לנסות להפסיק את הכדורים ולא יודעת אם אפשר בכלל. תודה

בדיקת הולטר לחץ דם שבה נמדד לחץ הדם מספר רב של פעמים ביום ובלילה יכולה לתת לך תשובה .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים