דופק מהיר במאמץ ...שאלות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/01/2019 | 09:23 | מאת: שאלה

היי בשנים האחרונות אני סובלת מדופק מהיר מאוד במאמץ הליכה פעילות גופנית או התאמצות קלה..הדופק מיד עולהמעל100 ואני מרגישה אי נוחות. כשאני במנוחה הדופק תקין ואפילו 60 על מה זה יכול להעיד? עשיתי בדיקות ולא מצאו משהו חריג האם אפשר לקחת כדורים מידי פעם לדופק כשאני מרגישה שהוא מהיר או שאם לוקחים חייב כל יום? תודה

יכול להעיד על כושר גופני ירוד ניתן לקחת כדור ספציפי להאטת הדופק בזמן דופק מהיר , לא חייב כל יום

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים