מה יותר כדאי לאבחנה במאמץ של הלב אקו לב במאמץ או ארגומטריה ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/12/2018 | 13:53 | מאת: משה

שלום דוקטור מה עדיף לבדיקת הלב במאמץ לראות שהכול תקין ? ושאפשר לעשות ריצה ופעילות גופנית שבודקת כמובן את הלב ואת לחץ הדם ? כי אני עושה הרבה פעילות גופנית בשנים האחרונות ולאחרונה חש לא כאב אלא מן משהו בחזה בזמן ריצה שלא היה בעבר מן תחושה מוזרה. מה יותר טוב ומומלץ אקו לב במאמץ או ארגומטריה ?

בדיקת אקו במאמץ מכילה בתוכה ארגומטריה ובנוסף יש פרמטרים אחרים ,לכן היא עדיפה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים