טיפול מניעתי לגבר בן 39.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/12/2018 | 02:11 | מאת: שי

שלום רב, אני הקטן במשפחה מבין 4 אחים נוספים .שני אחיי חטפו התקף לב בשלוש שנים האחרונות אחד בגיל 43 והשני בגיל 47 באופן פתאומי שניהם ללא מחלות רקע לפני . אני בחור בן 39 בריא ללא מחלות האם נטילת אספרין באופן קבוע מומלצת בעקבות ההסטוריה המשפחתית? כמובן שהתייעץ בנוסף אם רופא לגביי העניין . תודה מראש.

אין הוכחה שאספירין עוזר במניעה ראשונית. לאור הסיפור המשפחתי שלך יש לבדק פרופיל שומנים ולבצע בדיקת לב במאמץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים