שאלה דחופה לגבי אישה בת 97 שמאושפזת כררגע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/12/2018 | 14:51 | מאת: יוסי

ד"ר שלום רב סבתי היא אישה בת 97 שמאושפזת כרגע בבית החולים עם אי ספיקת לב . כתוצאה מאי הספיקה נחסמה לה ריאה אחת לחלוטין והרופאים מתלבטים האם לעשות לה דיקור ריאתי(בגלל גילה המתקדם) שאלתי היא האם ישנן אלטרנטיבות אחרות לדיקור (כמו אולי עירוי של פוסיד לדוג') אשמח לקבל את תשובתך בהקדם מכיוון שמצבה הרפואי איננו טוב כרגע בתודה מראש יוסי

אין לי ספק שהרופאים שקלו ונתנו גם פוסיד, אם יש נוזל משמעותי בקרום הריאה פוסיד לא יעזור וצריך לנקזו

19/12/2018 | 12:44 | מאת: יוסי

ראשית תודה על תשובתך , רציתי בכל זאת לשאול האם ישנם פתרונות נוספים מלבד הניקוז ?

לא

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים