פעימות מוקדמות..........

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/11/2018 | 23:02 | מאת: חיים

שלום , אני בן 24 לפני כשנה בערך התחילו לי קפיצות מוזרות בחזה לכיוון הגרון שהופיעו פעם בחודש , פעם בשבועיים לכל היותר הבנתי שזה כנראה פעימות מוקדמות וגם הצלחתי להרגיש אותן בדופק. בחודשיים האחרונים זה התגבר לי מאוד יש לי לפחות פעם ביומיים קפיצה היה יום שקמתי והיה לי במשך 3 שעות כל כמה שניות ודקות לסירוגין פעימות שמתי לב שזה קורה יותר כשאני בחרדה או בהתרגשות וגם במאמץ , כשאני רגוע ושליו זה לא תוקף אותי בצורה הזו הדבר ממש מטריד אותי , אני בחור בריא שעושה הכל זה מונע ממני דברים כמו לשחק כדורגל ודברים שדורשים מאמץ דברים שגורמים לי להתרגשות אני ממש מפחד מהם כבר זה משתק אותי ומדכא לי את המשך החיים אני מרגיש שונה ואיכות חיי נפגעה מאוד אבקש כל דבר שיכול לעזור , כל עצה או מילה טובה ומרגיעה. השאלה העיקרית שלי היא האם באמת אני צריך להמנע מהדברים שגורמים לי לזה ולהשתתק מהנאות חיי או להתעלם מזה ולעשות הכל ביצעתי הולטר לב של 24 שעות שלפי הערכה שלי לא תפס את הקפיצה , התשובות צריכות להגיע , תודה מראש!

כשיש קשר ברור בין פעימות מוקדמות ומצבי לחץ וחרדה בנוכחות לב בריא כמו שיש לבחור צעיר בין 24 - ברור שצריך לטפל בסיבות שגורמות לחרדה או להתרגשות ורק אחר כך לחפש טיפול בפעימות המוקדמות עצמן.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים