דופק חזק וסחרחורת כעככככככככככככככככככככ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/11/2018 | 21:43 | מאת: דוד

שלום אני בן 40 עברתי אוטם בגיל 37 ג' עורקים עברתי שתי צנתורים ואחד נשאר סתום 100 אחוז בצד ימין אני מרגיש בדרך כלל מצויין אני עושה פעילות גופנית של ריצה עד עשר קילומטר הכל נעשה בהדרגה לאחרונה כשבוע החל לי דופק חזק לא מהיר וסחרחורות בעיקר כשאני עומד זה התחיל לי כשלקחתי ארקוקסיה לכאבים בקרסול אני לא יודע אם זה הגורם הדופק מפריע לי ומדאיג אותי הדופק שלי עומד על 48 אמרו לי שזה בגלל הפעילות שאני עושה רץ כעשרים וחמש קילומטר בשבוע מה עלי לעשות

להפסיק את ארקוקסיה ולראות איך אתה מרגיש. אם אתה רץ 25 ק"מ בשבוע ומרגיש טוב בריצה - נראה לי שמצבך טוב !

08/11/2018 | 17:02 | מאת: דוד

הפסקתי ואני מרגיש יותר טוב ואני שמח לשמוע שאני במצב טוב ורציתי לדעת מה דעתך על זה שבבית חולים קפלן אמרו שיש לי עורך ימיני rca סתום 100 ורצו לעשות לי מעקפים ואילו בתל השומר הפורפסור שגב טען שהעורק פתוח מאה אחוז כך הוא הבחין בנצטור השני מה הנכון בענייעוד רציתי לדעת איזה בדיקות עלי לעשות כדי שאוכל להפסיק את הכדורים על פי הסכמת הורפאים את כדורי הכולסטרול והלחץ דם אמרו לי להפסיק כי הכל תקני

לא מפסיקים כדורים באינטרנט, כדאי שרופא יראה אותך ויחליט.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים