כבדות ביד שמאל פתאום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/10/2018 | 20:26 | מאת: מיה

שלום דר , בזמן שלימדתי ילד שיעור פרטי השתמשתי בידיים וחשתי חולשה שאני לא מצליחה לשלוט בידיים כמו שצריך והחולשה המשיכה כל היום ביד שמאל וגם קצת ברגל באותו צד לא נפלו לי דברים מהיד אבל חשתי שאיני שולטת ביד שמאל כמו יד ימין ושהיא כבדה למיטב זכרוני זאת לא פעם ראשונה שיש לי חולשה ביד הזו . האם יכול להיות שזה תסמין התחלתי למחלת ה als ? ניוון שרירים !? היום בעת החליכה הקגשתי את היד כבדה וקצת עקצוצים בשני אצבעות בנוסף אני מרגישה שאני מתאמצת לסגור את האצבעות ביד הכבדה , הנני בת 27 . אתמול הרמתי את בני ביד שמאל וביד ימין הרמתי כמה חפצים האם יום למחרת עלולה להיווצר כבדות ביד ? יש לציין שאני כחודשיים שרויה במתח נפשי .האם זה מצביע על התחלת als ?

מיה ,להזכירך אנחנו בפורום קרדיולוגי לא נוירולוגי ואינני ממומחה בסימנים מוקדמים של ALS .סורי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים