דופק מהיר בזמן מנוחה(112)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/09/2018 | 08:35 | מאת: ישראל-ערד .

בני בן 37 לא לוקח כדורים,בריא עבודה לא משרדית בפעילות מתמדת,מעשן חפיסה ליום לא שותה משקאות חריפים,קפה 3 כוסות ביום.משקלו 79 ק"ג גובה 176 במדידה סתמית מדדתי לחץ דם ודופק ל.ד. תקין 125/80 אך הדופק מהיר 112,לדבריו הדופק הוא מצב תמידי אצלו.הבן לא נשוי.האם מצב זה פתלוגי האם יש מקום לאבחנה/טיפול.

דופק 112 במנוחה איננו תקין יש לבצע רישום אק"ג להבין באיזה דופק מדובר ( סדיר או לא סדיר ) ואז להמליץ על טיפול אם צריך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים