דופק נמוך על אף מינון נמוך של קרדילוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/09/2018 | 01:13 | מאת: עמוס

אני בן 84. לאחר הפרעות קצב במשך כ-3 חודשים, הפסיקו לי נטילת ריתמקס 600 מ"ג ליום. עברתי לאחרונה היפוך קצב. בשבועות האחרונים נטלתי, לפי עצת קרדיולוגים, קרדילוק 2.5 מ"ג ליום. בעיקבות ההיפוך הפחיתו לי את המינון ל-1.25 מ"ג ליום. בכל זאת הדופק איטי, ונע בין 50 ל-55. תרופות אחרות שאני נוטל: אמלו 5 מ"ג, לוסרדקס 25 מ"ג בבוקר + 50 מ"ג בערב ומדלל דם קסרלטו 20 מ"ג, עד שאגיע לקרדיולוג לייעוץ מקצועי, יעבור זמן (תורים וכו'). האם צריך לעשות משהו בינתיים? בברכת שנה טובה ובתודה, עמוס

עצתי לך עד שתראה את הקרדיולוג - תקח את הקרדילוק יום כן ויום לא.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים