צום ולקיחת תרופות ביום כיפור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/09/2018 | 22:06 | מאת: דין

שלום רב דוקטור, שאלתי היא לגבי אדם בן 65 שלוקח פרופיקס לפרפור פרוזדורים וטריטייס ללחץ דם. ותרופות לכולסטרול ולגאוט. בשנה שעברה הפסיק למשך הצום את התרופות ובסוף הצום לחץ הדם עלה והוא הרגיש לא טוב. רציתי לשאול האם אדם כזה יכול לצום? האם חייב לקחת את כל התרופות? והאם פרופיקס וטרייטיס חייב לקחת עם מים? תודה מראש ושנה טובה

את הפרופקס והטריטייס לא הייתי מפסיק בשום פנים ואופן ,צריך ליטול אותן עם מעט מים. התרופות להורדת כולסטרול ולמניעת גאוט - ניתן לדלג עליהן בצום יום הכיפורים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים