בדיקת הולטר האם התוצאה מצדיקה ביקורת קרדיולוג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/07/2018 | 09:54 | מאת: רוני

שלום - בדיקת הולטר (עם רישום טכני ירוד) נתנה בסיכום: מהירות ממוצעת 63 לדקה APC'S )220 בייחוד בלילה VPCS (635) בפיזור הומוגני 4 VENTRICULAR COUPLETS VPB מהווים 0.8% מסך ה QRS מרווח R-R של 2.7 שניות בשעות העירנות עפ הפרעות טכניות LBBB האם זה נקרא ממצאים חריגים? יש לי תור לקרדיולוג רק בעוד כחודש וחצי, האם רצוי להקדים? תודה!

הממצאים בהולטר לא מצריכים בדיקת קרדיולוג מיידית, אבל כמובן תלוי מה המחלות ברקע? מה הסיבה להולטר ?

12/07/2018 | 10:52 | מאת: רוני

ההולטר ניתן בשל חולשה כללית. מדי פעם תחושה של דופק לא סדיר. קשיים בהליכה בעליות ולעיתים אף במישור. מדי פעם מעין מועקה וכאבים ביד שמאל.

ניתן להמתין לבדיקה של הקרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים