סימנים מקדימים בת 80

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/06/2018 | 21:34 | מאת: שרה

שלום וברכה. אימי בת 80 ללא מחלות רקע מיוחדות. נוטלת תרופות ליל"ד לא משמעותי. וקצת לכולסטרול. בשבועיים אחרונים אבא שלי מספר שהיא תשושה עייפה מאד ישנה המון. לאחרונה אכן התאמצה מאד באירוח אנשים בביתה. אך השינה המרובה מאד לא משפרת מצבה. בדיקות תקינות. אקג. דם. ברזל ויטמינים. רופאה אומרת אין כלום. היא לא בדיכאון. קראתי שלפעמים חודש טרם התקף לב יש תשישות רבה. מה ניתן לעשות במצב כזה? לחכות לקוות שלא יבוא התקף לב..או שיש מה לעשות? בתודה

עד כמה שזה לא נשמע טוב אין ולא צריך כרגע לעשות כלום. אני לא מכיר את התופעה שחודש לפני התקף לב יש תשישות רבה ובטח לא כל מי שתשוש צפוי להתקף לב תוך חודש. אם התשישות נמשכת כן אפשר לבדק כוון של לב , שרופא יבדק את אמא, תעשה אק"ג ואם צריך גם אקו במנוחה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים