החייאה אחרי מוות קליני

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/05/2018 | 23:27 | מאת: ניסן

קרוב משפחה שלי בן 60 עבר לפני שנתיים ניתוח מעקפים בהצלחה. לפני כמה ימים החל לחרחר , ואיבד הכרה בביתו. מד"א הגיעו אחרי 7 דקות ונתנו לו 4 שוקי חשמל שבאחרון הדופק חזר. מד"א עבדו עליו כרבע שעה בבית. הוא הגיע במצב של קומה לבית החולים וכעת מורדם ומונשם. האישונים מגיבים והלחץ דם תקין. הרופא אמר שזה סימן טוב והוא אופטימי. אני יודע שכל מקרה לגופו ואין להשליך ממקרה זה על אחר ובכל זאת...מניסיונכם : האם יש סיכוי סביר להתעוררות (לא כצמח) או שזה בגדר נס ? ואם קיים , האם יכול להיות שאין פגיעה מוחית כלל ? תודה מראש !

הכל יכול להיות, אם ההחייאה היתה מהירה ואפקטיבית - סיכוי טוב שיתעורר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים