ממצאים של בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/05/2018 | 13:25 | מאת: שני

שלום, בת 29, נשלחתי לבדיקת הולטר לאחר התעוררות בלילה עם דופק מואץ, חולשה קיצונית. בין היתר כדי לבדוק לי פעימות מוקדמות/החסרת פעימה שיש לי כבר שנים רבות כל פעם לתקופה מסוימת. נשללה בעיה בבלוטת התריס. אציין כי יש לי עודף משקל רב שמטופל עם תזונה וספורט, שחלות פולציסטיות, חריגה בהומוציסטאין. בהפניה נרשם שנשלחתי בעקבות פליפטציות, PRESYNCOPE. אודה לעזרה בפענוח הבדיקה עד שיהיה לי תור לרופא היות ואני מודאגת. קצב בסיסי: ------ מהירות מינימאלית: 59 מהירות מקסימאלית: 145 מהירות ממוצעת: 81 הפרעות קצב חדריות VPCS:נצפו 75 VPCS הפרעות קצב על חדריות APCS: נצפה APC בודד. הפרעות הולכה: לא נצפו פעילות קוצב: ------- שינויים משמעותיים בקטע ST: לא נצפו תלונות הנבדק: לא נצפו ממצאים בהתאם לתלונות: ------- סיכום: קצב סינוס 59 פעימות לדקה, מהירות מקסימלית עד 145 פעימות לדקה. מהירות ממוצעת 81 פעימות לדקה. APCS ו-VPBS בודדים.

בבדיקת ההולטר נמצאו פעימות מוקדמות ,לא רבות, אין מקום לדאגה, הרופא יסביר לך מה לעשות .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים