ממש לחוצה עזרתך בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/05/2018 | 20:58 | מאת: מיקי

ת 38 .דלקת קלה בושט וגסטריטיס בינוני כרוני על פי גסטרוסקופיה לפני שנה. בשלושה ימים כאב בבטן עליונה.בערה בחזה בערה ברום הבטן 24 שעות ביממה ברצף קונטרלוק.זרידקס אומפרדקס לא ממש,עוזרים. בערה גם בגרון ובושט. מה לעשות?מה זה יכול להיות ביקרתי במיון אתמול לאחר 72 שעות שלסבל אקג וטריפונין תקין  הכאב לא מושפע ממאמץ.מתגבר בלחיצה על החזה. גורמי הסיכון שלי הם עודף משקל קל וטריגלצרידים 350.לחץ דם נמוך.סוכר נמוך כולסטרול תקין. כושר גופני נמוך. אני בלחץ ובהיסטריה. זה יכול להיות חסימה בלב?ממש בסטרס עזרתכם.

חסימה בלב? אם ביקרת במיון, האק"ג היה תקין, בדיקת טרופונין בדם היתה תקינה, הסימפטומים נשמעים ממערכת העיכול אז למה חסימה בלב ??? לא נראה לי .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים