קצב לב שעולה מהר במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2018 | 19:58 | מאת: אור

היי, אני בת 26 עשיתי לפני שנתיים הולטר ולפני תשעה חודשים אקו לב במאמץ עקב לחצים שהיו לי בחזה והבדיקות יצאו תקינות אני חזרתי להתאמן אחרי תקופה והדופק שלי מהר מגיע ל-90-95% מהדופק המקסימלי שלי בתרגילים מסויימים כמובן שבתרגילים אחרים הדופק יורד קצת רציתי לדעת אם זה מעיד על בעיה מסוימת? או אם צריך לבצע עוד בדיקות? תודה מראש

עליה מהירה של הדופק במאמץ בנוכחות בדיקות ( אקו הולטר ) תקינות יכולה להצביא או על כושר גופני ירוד או על מאמץ קיצוני שמצריך מיד עליה בדופק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים