כדור ביסופרולול פומראט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/12/2017 | 11:57 | מאת: טל

אימי בת 81 קיבלה את הכדור שבנדון ק2.5 מג ביום עקב פירפור פרוזדורים..וגם את הכדור Xarelto 15 mg.על דעת עצמה החליטה לקחת יום כן יום לא ..וטוענת שמרגישה טוב...האם זה מסוכן ? בהתחלה הרופא אמר לקחת את שני הכדורים יום יום והיא ללא התייעצות החליטה לשחק עם זה.. האם זה בסדר??

בסדר זה לא , נטילת כדור יום כן יום לא פחות אפקטיבית מאחר ורמת התרופה בדם איננה הרמה הרצויה. הדבר חשוב בעיקר לגבי הקסרלטו , פחות לגבי הקרדילוק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים