חשד למחלת לב איסכמית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/10/2017 | 15:16 | מאת: huro

דוקטור שלום רב בבדיקת מאמץ נמצא כי יש לי : צניחת מקטע בשיפוע יורד בחיבוריםAVF v4 - v6 l2 l3 תגובה קלינית למאמץ : לחץ בחזה כושר גופני : טוב מסקנות :תגובה נורמוטרסיבית,תגובה קלינית מעלה חשד לנוכחות איסכמיה במאמץ,השינויים שנצפו בתרשים אקג במאמץ חשודים לתגובה איסכמית,מבחן מאמץ חיובי,יש להמנע מפעילות פיסית עד לתום הברור. אבקש חו"ד על מימצאים אלו עד שיגיע תורי לקרדיולוג והאם גם אסורה לי ההליכה השיגרתית של שעה פעמיים בשבוע. תודה רבה

הליכה שגרתית אין בעיה, להימנע ממאמצים שהם מעבר להליכה מאומצת עד לסיום הברור.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים