פעילות אנאירובית מסתם דו עלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/04/2017 | 23:52 | מאת: אבי

האם ניתן לבצע פעילות אנאירובית בחדר כושר כאשר קיים מסתם דו עלי, יש לציין שגילי 18.5 אני במעקב קרדיולוגי ומצבי טוב עוד בגיל ינקות עברתי ניתוח קורקטציה עסקתי כמו כל הילדים בספורט אירובי אך כיום אני רוצה לשלב גם משקולות לא בעומסים כבדים.

מסתם דו עלי אם הוא לא מוצר ולא דולף לא צריך להוות בעיה במאמץ. לגבי ספורט אירובי והרמת מישקולות - אם הקוארקטציה תוקנה וכיום אין היצרות באבי העורקים ניתן לבצע את שני הדברים כמובן בלי להגזים.

20/04/2017 | 16:23 | מאת: אבי

קיימת דליפה קלה מהמסתם הקורקטציה תוקנה בסדר גמור אין היצרות וזרימת דם טובה. האם הנתון משנה?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים