האם לדעתך יש כאן התרשלות של הרופא

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/03/2009 | 18:20 | מאת: סובלת

ד"ר שלום עברתי ניתוח להרמת סינוס והשתלת עצם לפני יותר משנה. במהלך תקופה זו פניתי פעמים רבות לרופא המנתח שלי והתלוננתי כי חלקיקי העצם המושלת יוצאים לי מהגרון, וכן שאני סובלת נורא מליחה איומה. פניתי לרופאים רבים וגם ורופאי א.א.ג. ורק עתה לאחר צילום c.t. מערות האף התברר שאני צריכה לעבור ניתוח להוצאת כל הדלקת שהצטברה לי בסינוסים בצד ההשתלת עצם בגלל הניתוח. האם כך זה אמור להיות?, האם באחריות הרופא לטפל בי ולעזור לי בעיתות הסבל העצום הזה? מה היית ממליץ לי לעשות?. בתודה מראש

שלום לסובלת, ניתוחי הרמת סינוס הם ניתוחים המבוצעים בהצלחה שנים רבות, אך מדובר בפעולה רפואית וכשכזו יש לה, אמנם בסבירות נמוכה, גם סיכונים וגם להם צריך להתייחס טרם הטיפול, במהלכו ואחריו. אני משוכנע שהרופאים המטפלים בך יסייעו במתן פתרון הולם להמשך הטיפול בך. לגבי רשלנות רפואית, אין לי אפשרות להבין מתאורך. הפורום מספק רק תשובות רפאיות ברמה הקלינית. פני בבקשה לפורום רשלנות רפואית בברכה, דר' ראובן שפירא

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים