pelvic pain syndrome

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/12/2019 | 09:27 | מאת: מוטי

שלום בן 35 עברתי לפני כמעט שנה תופעה בלתי נסבלת לאחר אימונים של ריצה/ספינינג וכו התחילו להופיע לי עיקצוצים בפתח השופכה לאחר מכן כאבים בפין ובאיזור פי הטבעת.וכאב ממש בפלחי הטוסיק .כאבי רגליים . והחלה המשימה והריצות לרופאים לאחר שלל בדיקות ״עקרות״ ותוצאות תקינות נאמר שאלו סימפטומיים של התכווציות באגן /דלקת ערמונית כרונית .עפ שאין באמת דלקת ...עשיתי טיפול בדיקור ובנוסף ניסיתי פזיותרפיה של רצפת האגן (טיפול אחד) והמצב נעלם כנראה עכב אמונה ״ושחרור ההתעסקות בנושא״ והשקט חזר לחיי ...כעת חזרתי לפעילות ספורטיבית (ריצה) ושוב הכל חזר ..האם לספורט יש קשר להופעת הסימפטומיים ??? האם תיתכן החלמה ספונטנית לחלוטין מהבעיה הנל ? למה זה בכלל מופיעה ואיזה טיפול יעיל? האם פילאטיס /דיקור/פיזיותרפיה האם יש תקווה שזה יהיה מאחורי???רוצה לחזור לחיים בריאים

יש עליות וירידות בבעיה אך בהחלט עשויה לחלוף מעצה

19/07/2020 | 23:19 | מאת: CPPS

היי מוטי, אני סובל למעלה משנה וחצי מאותם תסמינים. אשמח לדעת האם הכאבים חלפו אצלך.ובמידה וכן, איזה טיפול קיבלת? אני מתפלל כל יום שהכאב הזה יעלם ממני תודה

08/01/2021 | 20:26 | מאת: דוד

קרה לי בדיוק אותו הדבר לאחר חזרה לספורט. אני משוכנע שיש קשר

25/01/2021 | 17:35 | מאת: David

היי מוטי, האם השתפרו אצלך התסמינים|? אצלי הייתה הקלה ולאחר כמה שבועות חזר הכל. הרפואה חסרת אונים

מנהלי פורום אורולוגיה