דם בזרע שנמשך כבר כמעט חודשיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/03/2019 | 22:18 | מאת: רונן

בן 48, לפני יותר מחודש וחצי, במהלך יחסי מין, יצא דם בזרע בכמות יחסית גדולה. מספר פעמים לאחר מכן הכמות פחתה והדם נהיה חום. בשלב מסוים שוב הופיע דם אדום במהלך שפיכה ושוב תקופה של דם חום וזה גם כרגע ממש לפני כמה ימים, דם אדום, לא כל הזרע, אבל מעורב בנוזל הזרע. הייתי אצל אורולוג שבדק אשכים, ערמונית בבדיקה ידנית, הכל תקין, psa תקין, בדיקת שתן ודם תקינים. באולטרסאונד אשכים יש הסתיידות נקודתית אחת במרכז אשך ימין, חוץ מזה הכל תקין. יש לי לקבל תשובה מציטולוגיה של השתן ולעשות אולטרסאונד כליות, דרכי שתן וערמונית. חוץ מהדם בזרע אין שום תלונות מלבד הרבה גזים, בעיות עיכול מסוימות, שזה נמשך הרבה זמן גם לפני הדם, הוגדר כמעי רגיש. מטריד אותי מאוד שכל הזמן הדם בזרע חוזר והופך להיות אדום, גם אם הכמות לא גדולה אלא משתנה. זה גורם לי לפחד לקיים יחסי מין בגלל ראיית הדם. השאלה שלי היא כמה זמן לוקח לתשובת ציטולוגיה של השתן להגיע במעבדה של קופת חולים כללית, דבר שני, האם יש סיבה לדאגה? מה זה יכול להיות אם האשכים בסדר מלבד ההסתיידות והערמונית כנראה בסדר לפי בדיקת האורולוג וה-psa. תודה רבה.

שתן לציטולוגיה לוקח בסביבות חודש

05/03/2019 | 11:43 | מאת: רונן

זה המון זמן חודש...הבדיקה בודקת את כל מערכת השתן והזרע? בקשר לסיפור, האם יש סיבה לדאגה? מה זה יכול להיות אם האשכים בסדר מלבד ההסתיידות והערמונית כנראה בסדר לפי בדיקת האורולוג וה-psa בסדר?

26/01/2021 | 23:16 | מאת: שי

היי גבר.. תגיד החלמת מהבעיה שלך ? אני סובל מתסימינים דומים ואשמח להתייעץ איתך

מנהלי פורום אורולוגיה