נוקטוריה - בעיה חוזרת ונשנית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/03/2018 | 13:55 | מאת: רועי

שלום בן 33, בריא בדרך כלל, עושה פעילות גופנית מתונה ולא מעשן - בלוטת הערמונית תקינה ( נעשה אולטראסאונד ) קם לעשות פיפי כ 3 פעמים בלילה (בדרך כלל מעט פיפי) במהלך היום מתפנה לעשות פיפי יחסית הרבה (עקב שתייה של 1-1.5 ליטר מים) נכנס לצום שתייה בשעה 19:00-20:00 - נכנס לישון לקראת 23:00 לא שותה קפאין בכלל (רק תה ירוק נטול קפאין - 2 כוסות עד הצהריים) נעשה יומן השתנה - אני מכניס מספיק נוזלים לגוף ומוציא אותם בצורה תקינה. האורולוג אבחן שיש נוקטוריה וצריך לקחת טוביאז ניסיתי כמספר שבועות - היה שיפור אך תופעות הלוואי לא הטיבו עימי. ( כאבי ראש, ישנוניות וכו' ) הציע לי תחליף אחר - פרמיקסון (דקל ננסי) - אך הוא גרם לי לבעיות מיניות. לא ארצה להגיע למצב שאני לוקח כדורים לבעיה הזו שנים קדימה - האם יש אלטרנטיבה? תודה רבה

מומלץ במקרים אלה ליטול מינרין - DDAVP

25/03/2018 | 14:05 | מאת: רועי

תודה ולמשך כמה זמן ניתן לקחת את התרופה הנ"ל הבנתי מומלץ לבצע בדיקות נתרן אחרי שבוע - מדוע? התחלתי לקחת אותה לפני יומיים וממש עוזרת עושה רושם ( מרסס בכל נחיר פעם אחת ) תודה

מנהלי פורום אורולוגיה