היפוגלקמיה/דמפינג אחרי 4 שנים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/01/2020 | 01:14 | מאת: אורית

שלום בעלי עבר ניתוח שרוול בשנת 2014 שקל 150 קילו לפני והוריד בשנה 70 קילו, לצערי בגלל מחלת הגאוט הוא צורך כדורים שגורמים לו יותר לאכול והיום הוא שוקל 100 קילו, לפני כשנתיים בערך החל להרגיש תופעות של היפוגלקמיה, המצב החמיר והיום הוא חווה את זה כל יום, רעד חולשה דופק מהיר, אחרי שהוא אוכל זה נרגע אך הוא מרגיש ממש עייף, מה הפיתרון למצב זה, זה כבר פוגע לו באיכות חיים

שלום ,תסמונת הצפה - דמפינג נדירה מאוד אחרי ניתוח שרוול קיבה. בכל מקרה ממליץ לפנות לרופא אנדוקרינולוג ולהתייעץ עם דייטנית בריאטרית להדרכה נוספת.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים