שאלה לגבי חיטוב הגוף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/07/2017 | 05:41 | מאת: חיטוב אחרי שרוול קיבה?

שלום לכולם! ​אז לפני שנתיים וחצי פלוס מינוס קיבלתי החלטה לעשות ניתוח שרוול קיבה. שקלתי בשיא שלי 144.4 ק"ג וירדתי אחרי שנתים וחצי ל 72.3. הגובה שלי הוא 188 ס"מ. המהפך היה משנה חיים מכל הבחינות, נהייתי פשוט אדם אחר לחלוטין! אבל לא הכל דבש. אחרי שנתיים וחצי הגעתי למצב שאני אמנם כבר לא שמן אבל מאוד מאוד רזה! מבחינת אכילה כשאני נמצא כרגע.. אני יכול לאכול הכל! הקטע הבעייתי הוא שאדם אחד אוכל למעשה מנה למשך 10 דק' 15 דק' אני לא אצליח לסיים את הכל גם לא למשך שעה.( אם מדובר על חלבונים כמו עוף, טונה, ביצים זה נהייה יותר קשה). המטרה שלי היא להעלות את המסה של השרירים, אבל איך אני יכול לעשות זאת אם אני לא מצליח לסיים את כל האוכל שלי ולרוב המנות שלי מאוד מצומצמות. אני לוקח מולטי ויטמין באופן קבוע אבל אני לא חושב שזה מספיק חח. הבנתי ששייק של חלבונים או כל תוסף מזון כלשהוא שנצרך בשתיה אלול להיות בעיה רצינית בכליות במיוחד אחרי מנותחים של קיצור קיבה, לא יודע אם זה נכון או לא תאמת חח. אשמח לקבל ממשהו עצות או הכוונות כלשהן.. או שזה עניין של דיאנטית?

שלום.. ממליץ לפנות לדייטנית קלינית,כך תקבל הדרכה מסודרת ותוכל להתאמן.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים