ירושלים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

26/12/2015 | 08:07 | מאת: שושי

שלום רב, עברתי ניתוח ויטרקטומי לפני שנה וחצי לאחר ניתוח קטרקט.. לפני חצי שנה התגלתה בצקת בעין ולאחר טיפול בטיפות נבנק שלא עזרו עברתי לקבל זריקות אוואסטין. גם בעין השנייה יש לי קטרקט. אני עוסקת בספורט יוגה ופילאטיס ועושה עמידות ראש, נר ועמידות ידיים. קיבלתי תשובות סותרות משלושה רופאים לגבי הסיכון לעיניים בתרגילים אלו. מה דעתכם? האם להמשיך לעמוד על הראש או לא?

לגבי עמידת הראש ושאר הפעילויות - אין כל קשר לבצקת. השאלה החשובה היא מה הטיפול הנכון לבצקת, ויתכן כי יש טיפול טוב ויעיל יותר מזריקות אווסטין. תוכלי לתאם תור לבדיקה על מנת שאוכל לחוות את דעתי באופן מסודר. מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) תיאום ניתוחים - 052-8109680 (7-9 בערב) דוא"ל: [email protected]

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים