הרגשת טעם מר הפה!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/06/2005 | 18:51 | מאת: רונן

שלום שמי רונן..והבעייה שלי דיי לא ברורה..ואני מקווה שע"י הצגת הבעייה..אולי אקבל עוד רעיונות..או מישהו שעבר או מוכר לו.. ההרגשה של מרירות בפה..לא באה מצד השיניים(לאחר בדיקה אצל רופא שיניים..)..היה לי חשש ל"פטרייה" או קנדידה..ולאחר אבחון של נטרופטית..ורופא עור..ובדיקת מעבדה(לשון) לא נמצא משהו שקושר לפטרייה.. ובכל זאת יש לי טעם של מרירות..לפעמים זה יותר חזק(פעיל) ויש ימים שפחות.. אני דיי מיואש...אני חשבתי לכיוון של אולי פנים הבטן(קיבה ..כבד)אז אני קובע לרופא (גאסטרו..) אם למישהו יש רעיון מאוד אשמח לשמוע.. תודה רונן.. אולי עוד משהו שאולי יעזור.. הנטרופטית שהייתי אצלה..נתנה לי שינוי בהרגלי התזונה..ועכשיו אני מרבה לאכול הרבה ירקות ..מכל המשתמע מכך..גם נתנה לי (חימר..ויטמין b6..וגם אני לוקח בלי שום קשר..פרוביוטיקה) ועד עכשיו עם כל אלה..אין ממש חדש.. הצילו...

27/06/2005 | 22:03 | מאת: אני

בתור אחת שסובלת מבעיות ודלקות במעיים יש לי גם טעם מר בפה בתקופות של התפרצות המחלה. לפי דעתי טעם מר בפה נובע הרבה פעמים מבעיות בעיכול. כמו שיש פצעים בפה בגלל בעיות עיכול. לפעמים יש גם טעם מר בפה אחרי מחלה קשה כשהגוף מנסה להשתחרר מזיהומים. לפי דעתי זה משהו שיכול לקחת מספר חודשים מקסימום. אם תקפיד על תזונה ואורח חיים בריא התופעה תהיה פחות קשה.

28/06/2005 | 10:15 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

רונן יש מספר מחלות שאינם קשורות למערכת העיכול אך עלולות לגרום להרגשה של מרירות. כמו חוסר ויטמינים. פנה לרופא משפחה או רופא פנימי ליעוץ

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)