הפרעת ריאה פתאום למספר רגעים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/06/2019 | 10:49 | מאת: מאור ברקוביצי

שלום רב אני בן 20, ברקע גאוט +ספונדליטיס מטופל תרופתית, פרופור פזדורים מטופל תרופתית עברתי שני אירועי tiaואחד נוסף שבספק. לחצי דם אינם מאוזנים משנית לקושינג.לפני יומים חשתי החולשה פלג גוף שמאול שחלף כעבור 15 דקות. התפנתי למיון כאשר אני חש בטוב ללא חולשה בדיקת ניורולוג בחדר הלם תקינה, ct מוח תקין ללא עדות לפרפור באקג. ל"ד מוגבר. מעבדה תקינה. שוחררתי. היום לפתע למספר רגעים איבדתי את ריאה בעין ימין עם כאב ראש חד ללא חולשה. חלף הפרעת ריאה וכאב ראש. ניסיתי לקבוע תור לרופא משפחה שלי אינה זמינה השבוע תור לרופא עינים בעוד חודש. סביר למתין לתורים אלו? או שיש צורך ולפנות למיון או לרפואה דחופה כל שהו מאחר ואולי יש לכוון את זה לאירוע מוחי כל שהו שעברתי/עובר?

סליחה על המענה המאוחר, בשבוע האחרון לא היה באפשרותי לעקוב אחרי הפורום. כעת חלפו מספר ימים כך שהעניין של חדר מיון אינו רלוונטי כעת, אבל בגדול אני חושב שאתה זקוק ל- MRI מח. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)