צום ניקוי שאלה לד"ר חוסאם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/11/2018 | 12:12 | מאת: רנין

ד"ר חוסאם שלום רב בת 28 לאחר ניתוח כריתת קיבה מלאה לפני 30 ימים התחלתי דיאטת ניקוי לא אוכלת כלום רק שותה מים בימים האחרונים אני מרגישה חולשה רציתי לשאול באיזה שלב החולשה תחלוף ? האם אני יכולה לשרוד עד 40 יום רק מים תודה

אני לא מבין מי המליץ על הדיאטה הזאת ולמה? מה זה דיאטת ניקוי? במה עוזר להרעיב את הגוף בדיוק? יש לגשת לחדר המיון, לעבור בדיקות דם, לקבל טיפול בתיאמין, ולחזור לאכילה מבוקרת לאט לאט לפי ההמלצות של הרופא ותוך כדי ניטור מלחים בדם במיוחד פוספור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)