לימודי פארמדיק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/02/2004 | 02:43 | מאת: אדי

שלום, הייתי מעוניין לדעת היכן ניתן ללמוד לימודי פארמדיק , איזו מתכונת לימודים וכמה זמן אודה לכם על התשובה. אדי

08/02/2004 | 21:35 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

במקומות בהם יש קורסי פראמדיק הם: אוניברסיטת בן גוריון משלוב בתואר ראשון מד"א ללא תואר בי"ס לאחיות אסף הרוםא משולב בתואר בסיעוד צה"ל כקד"צ

07/04/2005 | 14:06 | מאת: פאולינה

שלום רב! ברצוני לדעת מהם תנאי הקבלה לקורס. בתודה מראש, פאולינה.

29/05/2007 | 10:19 | מאת: יניב

אם אפשר לחזור אליי ל0505907070 בנוגע ללימודי פארמדיק

10/02/2004 | 19:27 | מאת: מתנדב מד"א

בקורס פארמדיקים של מד"א לומדים דבר ראשון לימודי עזרה ראשונה בסיסים. לומדים אנטומיה, לימודי רפואה ראשוניים, טיפול מתקדם בחולה כולל פרמקולוגיה וקרדיוגרפיה (מוניטור וא.ק.ג) וביצוע ניתוחים זעירים כמו אינטובציה (הכנסת צינור הנשמה לחולה מחוסר הכרה) קוניוטומיה (חיתוך של קנה הנשימה והכנסת צינור הנשמה) וטרוקר (ניקוז דם ואויר בטנשן פנאומוטורקס). לאחר מכן יש השתלמויות מעשיות של עבודה בנט"ן.

15/07/2004 | 18:22 | מאת: דשדש

מתי קורס הפארמדיקים הקרוב

25/06/2006 | 11:43 | מאת: שרה מלכה

ברצוני לדעת איפה אפשר ללמוד לימודי פראמדיק כמו כן לקבל את המידע בדואר אני גרה בעכו ורוצה לדעת איפה הכי קרוב מתנהלים לימודים כמו כן מועדי הרשמה ותשלום תודה אני גרה ברחובאברבנל 8 ת.ד.6338 עכו.

01/08/2008 | 12:07 | מאת: Amit

שלום הייתי מעויינן לקבל פרטים לגבי לימדי פארמדיק -מה לומדים ועד איזו רמת הכשרה רפואית -הייכן הכי מומלץ ללמוד -במה כרוכים תנאי הקבלה -מהו זמן הלימודים המוערך -האם זה נחשב לימודים לתואר -עד כמה מוסדות בארץ אכן זקוקים כיום לבעלי הכשרה שכזו אשמח לקבל תשובה תודה עמית ירקוני

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)