הריון וסולגאר מולטי ויטמין מינרל

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

04/09/2011 | 15:55 | מאת: אורית

שלום רב, אני מאוד רוצה הריון בקרוב. ושמעתי מחברה על המולטי ויטמין של סולגאר שהוא מעולה, אך אני פוחדת ליטול את המולטי ויטמין מחשש שזה יכול לפגוע בעובר/ הריון. האם אפשר ליטול את המולטי ויטמין של סולגאר גם בהריון ?

05/09/2011 | 09:28 | מאת:

אורית שלום , לחברת סולגאר יש מבחר של מולטי וויטמינים . לנשים המתכננות הריון, הרות או מניקות אני ממליצה ליטול מולטי ויטמין פרנטל . בפרנטל יש התייחסות לצורכיהן הייחודיים של נשים מבחינת המינונים הדרושים של כל רכיבי תזונה. בין יתר מרכיביו מכיל הפרנטל חומצה פולית החשובה למניעת מומים בעובר( 3 כמוסות מכילות 600 מק"ג חומצה פולית ), ברזל עדין שאינו גורם לעצירות, ויטמין B12 , כרום פיקולינט למניעת סכרת הריון, סידן ומגנזיום ציטראט לשמירה על העצם, למניעת התכווצויות שרירים ולמניעת רעלת הריון. אני ממליצה לך ליטול 3 כמוסות ביום עם הארוחה . לנשים הרות – 4 כמוסות ביום עם הארוחה . לקריאה על פרנטל : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=221#wiz-250-280 כמו כן , כהכנה לקראת הריון אני ממליצה לך לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם כלליות על מנת לראות האם יש חסרים כגון ברזל, B12 , ויטמין D , פעילות בלוטת תריס ועוד . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש