למה משמש הנוירו גארד?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

01/08/2011 | 13:50 | מאת: אורית

קניתי נוירו גארד ואיני זוכרת למה הוא אמור לסייע, אשמח לשמוע למה משמש הנוירו גארד?

02/08/2011 | 09:37 | מאת:

אורית שלום , המוצר נוירו גארד של חברת סופהרב מכיל חומצה אלפא ליפואית במינון של 600 מ"ג . החומצה אלפא ליפואית היא נוגדת חמצון רבת עוצמה, משתתפת בתהליכי הפקת אנרגיה ובחילוף חומרים של סוכרים ושומנים ומשמשת כטיפול לניקוי רעלים (דטוקסיפיקציה) ובעיקר של הרעלת מתכות כבדות. עיקר יעילותה של חומצה אלפא ליפואית בא לידי ביטוי בטיפול בחולי סוכרת הסובלים מתסמינים של נוירופתיה סוכרתית. נוירופתיה סוכרתית היא פגיעה במערכת העצבים המהווה את אחד מן הסיבוכים השכיחים ביותר בקרב חולי סוכרת וגורמת לסבל רב ולפגיעה באיכות החיים. הפגיעה במערכת העצבים ובכלי הדם נגרמת כתוצאה מרמה גבוהה של רדיקלים חופשיים, מצב אופייני לחולה הסוכרתי עקב רמות גבוהות של סוכר בדם (היפר גליקמיה) חומצה אלפא ליפואית, משפרת זרימת דם למערכת העצבים ההיקפית,מגנה מפני נזקי חימצון, מעודדת שיקום סיבי עצב וכמו כן תורמת להגברת רגישות התאים לאינסולין ולקליטה יעילה יותר של הגלוקוז בתאים. אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש