מה יעיל יותר- נוסטרול או ליקולייף, להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

29/05/2011 | 19:28 | מאת: edit

איילת יקרה, ההיצע גדול והאזרח לא יודע מה לקנות כשכל מוצר עולה מאות שקלים מדי חודש. להלן המידע על שני מוצרים להורדת כולסטרול. איזה מהם נראה לך מבחינת ההרכב, יעיל יותר? או כדאי את שניהם?... רב תודות מראש. אדית. 1. ליקולייף הפחתת לחץ דם כולסטרול ושומנים בדם נוגד חימצון רב עוצמה( LicoLife ) נוגד חימצון טבעי ויעיל במיוחד המופק משורש הליקוריץ בתהליך מיצוי ייחודי.מסייע בטיפול ובמניעה של טרשת עורקים, מחלות לב ושבץ מוחי מפחית את רמת הכולסטרול (LDL Cholesterol) מאזן את לחץ הדם הסיסטולי משפר את תפקוד המערכת החיסונית של הגוף. LicoLife פותח בהמשך למחקרים מדעיים, ברשותו של פרופסור מיכאל אבירם (ראש מחלקת המחקר והמעבדות במרכז הרפואי רמבם והפקולטה לרפואה בטכניון). במחקרים הקליניים הוכח יתרונו של שורש הליקוריץ על פני נוגדי חימצון אחרים, בהם נעשה שימוש כיום בשוק תוספי המזון. זאת ועוד, תהליך המיצוי הייחודי מספק ריכוז גבוה של חומר פעיל ונטרולן של השפעות לא רצויות של השורש. תהליך מיצוי ייחודי זה רשום כפטנט בארצות הברית ובאירופה ומאושר על ידי משרד הבריאות בישראל. 2. נוסטרול- להורדת כולסטרול, מכיל פיטוסטרולים, אומגה 3 וקואנזים Q-10 היתרון הידועים ביותר של נוסטרול, וכן מוכח מדעית, של פיטוסטרולים הוא יכולתם לסייע בהורדת הכולסטרול.פיטוסטרולים הוא תרכובת צמח הדומה כולסטרול. מחקר שנערך בשנת 2002 בנושא של ביקורת שנתית של תזונה מסביר כי הפיטוסטרולים בעצם מתחרים על ספיגת כולסטרול במערכת העיכול. תוך שהם מונעים את ספיגת הכולסטרול התזונתי הרגיל, הם עצמם אינם נספגים בקלות, מה שמוביל לרמת הכולסטרול הכללי נמוך יותר. היתרון להורדת כולסטרול אינה מסתיימת עם מספר טוב על הדוח דם עבודה. לאחר הכולסטרול מוביל יתרונות אחרים, כגון סיכון מופחת למחלות לב, שבץ מוחי והתקפי לב.

30/05/2011 | 11:36 | מאת:

אדית שלום , ידוע לי כי לפיטוסטרולים יש השפעה לאיזון רמות כולסטרול , לגבי הליקוריץ אין בידנו מיידע לגבי טיפול ברמות כולסטרול גבוהות . אני ממליצה לך לפנות לחברה המייצרת ולברר מולה . אני מצרפת לך קישור לקריאה על המלצות להורדת כולסטרול : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=303 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש