CD

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/04/2011 | 11:14 | מאת: משה

שלום, אבא שלי בן 86 קיבל שילשולים אחרי אנטיביוטיקה ממושכת ושהייה במח' שיקום. CD לטוקסין חיובי. אושפז 3 פעמים ברצף לטיפול. בכל טיפול קיבל וואנקומיצין ופרוביוטיקה, אשר חיסל את השילשול ובדיקות שאחרי חזרו שלילי. באשפוז השני ירד עם הואנקו בהדרגה. תמיד, אחרי סיום הואנקו חוזר השילשול תוך יומיים. באישפוז השלישי גם לויקוציטוזיס עם סטייה שמאלה, היפונתרמיה מתונה רמת אלבומין בירידה.התמונה הקלינית והמעבדתית מעידה על Recurrent PMC עם הלם היפוולמי. באישפוז זה הוסיפו: ריפקסימין. החזיק מעמד 10 ימים אחרי סיום התרופה והשילשול חזר. כעת מאושפז בפעם הרביעית בבי"ח אחר. מה עוד אפשר לעשות?

מניח שהרופאים בבית החולים בו אביך מאושפז מכירים את הפרטים הרפואיים בצורה יסודית יותר ועל כן ייטיבו להתייחס לסוגייה. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה