כאבים בגב העליון לאחר כל אכילה ושתיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/01/2020 | 17:44 | מאת: קלרה

שלום לאחר כל אכילה ושתיה יש כאבים בקיבה רגישות שמקרינים כאב לגב עליון סותריי חומצה לא עוזרים לי כלום לא עוזר לכאבים גם עושים עצירות קשה גם ככה סובלת מעצירות קשה עם פיסורה טחורים גזים בלי סוף לא נעימים צניחת רקטום צריבה בוולווה הנורמלקס גורם לשלשולים והפיסורה כרונית מה זה יכול להיות הבדיקות גסטרו אולטראסאונד תקינות זה לבלב לא מסוגלת לשתות הרבה המים משקשקים לי בקיבה ובקושי מתפנים יתכן מימת? מיואשת בחרדה ודכאון

סיבות אפשריות- מקור בטני שלא מהקיבה/לבלב, סיטי יכול לתת תשובה. חומציות יתר בקיבה משנית לרפלוקס של חומצות שומן. או בעיה פונקציונלית, ולזה יש מספר אופציות לטיפול. ממליץ לפנות להערכה מסודרת אצל רופא גסטרו'.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה