דלקת במעי הדק לאחר קולונסוקפיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/04/2019 | 02:06 | מאת: דודו

שלום אני כבר חצי שנה סובל מבעיית שלשולים קשה הלכתי לרופא הפנה אותי לקולונוסקופיה בבדיקה מצאו מעי דק דלקתי ביצעתי בדיקות דם ויצא לי עמילאז גבוה סוכר נמוך וחלבון בדם נמוך חשוב לציין שאני בן 24 מקפיד להתאמן בחדר כושר 6 פעמים בשבוע הבעיה כיום היא שלשולים, עיוותיות בבטן, וירידה במשקל של יותר מ10 קילו כרגע לא מצליח לעלות במשקל . אני מחכה לרופא גסטרו בנתיים לא קיבלתי שום טיפול מרופא המשפחה נלקחה גם ביופסיה אני כיום נוטל פרוביוטיקה ואנזימי עיכול אומגה 3 מולטי ויטמין וכורכום . מצרף תוצאות בדיקות דם

מעי דק דלקתי יכול להעיד על מחלת קרוהן , זיהום, השפעה של תרופות לקבלת טיפול יש להגיע למרפאה גסטרואנטרולוגית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה