כאבים, חולשה, לחצים בגוף... הכל מאוכל?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/03/2019 | 23:17 | מאת: עדן

לאחרונה במיוחד נהיה אצלי מצב לא נעים במיוחד. חוץ מזה מידע כללי, אני בת 17, ללא שום בעיה או מחלה כלשהיא. אני כבר תקופה סובלת מכאבי ראש, חולשה, חוסר שיווי משקל, עייפות, כאבים פתאומיים, ומדי פעם גם לחץ בחזה במיוחד כשאני הולכת לישון וגם לדעתי הדופק שלי קופץ מידי פעם, משהו מוזר. בכל מקרה, אני לא באמת יכולה להבין מה הגורם וכמובן שזה תסמינים רציניים אבל לדעתי יש סיכוי גדול שזה נובע מהתזונה שלי ומחוסר פעילות, אני במשקל תקין bmi 22, יצא לי לעלות במשקל לאחורנה בלי קשר. אבל התזונה שלי נוראית, אני אוכלת המון, והמון המון סוכר. המון, בקטע של לפעמים מרוב שיש לי סוכר בגוף קשה לי לישון כי הגוף לא רגוע, השאלה היא האם שאר התופעות שיש לי קשורות לתזונה שלי? יתכן שזה הגורם? זה ממש מלחיץ אותי. באמת. אני אשמח לתשובה ולדעתכם.

כאבי ראש חולשה וחוסר שיווי משקל מצריכים הערכה מסודרת לפני שמייחסים את הנ"ל לתזונה בלבד. (ישנם חסרים תזונתיים שעלולים להתבטא כך אבל יש צורך בבדיקה יסודית מסודרת על מנת לבחון גורמים אחרים לתלונותייך) רצוי לפנות לרופא המשפחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה