כאבים נוראיים ברגליים וחוסר יכולת לזוז עצמאית

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/09/2016 | 12:02 | מאת: לירון פריינטה

שלום, לפני מספר שבועות אמא שלי פנתה לבי"ח בני ציון בחיפה עם כאבים בבטן ואובחנה עם דלקת בסעיפים של המעי הגס. לאחר אשפוז של כשבוע שוחררה לביתה והמשך טיפול בכדורים (CIPROXIN, FLAGYL). לאחר מספר ימים חשה כאב ברגל ימין עם חוסר יכולת לדרוך ולהזיז אותה. לאחר פנייה לבי"ח רמב"ם, אושפזה לטיפול עיקרי בנושא המעי, מכיוון שהכאב ברגל תורגם לקשר עם הכאב במעי ולכן הומשך הטיפול עם האנטיביוטיקות הנ"ל ותרופות כנגד כאבים. לאחר כיום, התחילה נפיחות גדולה מאוד ברגל השנייה, רגל שמאל. לאחר בדיקת אורטופד וצילום, אובחנה ציסטת בייקר שגורמת לכאב ולנפיחות. במקביל, גם בידיים וכתף ימין התחילו כאבים שמונעים ממנה כמעט לחלוטין כל תנועה. לאחר מספר ימים שוחררה לביתה עם אותו כאב ונפיחות בטוענה שלא ניתן לעזור יותר במצבה. כאבים אלו ממשיכים ללא שיפור עד מצב של חוסר מוחלט בתזוזה בעיקר לא עמידה. להלן סך כל התרופות שאימי לוקחת על מנת לבדוק התנגשות כלשהי במידה ויכולה לגרום לתופעות אלה: תרופות קבועות לפני המקרה: קרדילוק (בוקר וערב) - 5 מ"ג, לוסרדקס (בוקר) - 50 מ"ג, פרופקס (בוקר וערב) - 150 מ"ג, ליטורבה (ערב) - 20 מ"ג, קסרלטו (ערב) - 20 מ"ג בנוסף, קיבלה את הכדורים המצויינים למעלה באישפוז. אנו מחפשים רופא אשר יכול להגיע לביתה (באופן פרטי אם צריך) על מנת לאבחן מה ניתן לעשות ולהתחיל טיפול מיידי בכאבים ובנפיחויות בכל הגוף. כרגע אני אפילו לא יודע איזה התמחות של רופא לחפש שיכול להסתכל על כל הבעיות ולמצוא קשר ולנסות לעזור. תודה לעונים.

19/09/2016 | 20:42 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

מצטער לשמוע על מצבה הלא נעים של אימך נשמע שיש בעיה מורכבת מאוד, לדעתי הרופא המתאים הוא רופא ראומטולוג בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך