כאב בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/11/2015 | 14:14 | מאת: שמואל

לאחר צילומים ולאחר מיפוי עצמות שלא נתן הבחנה ברורה האם יש דלקת שחיקת סחוס וכתב המלצה לעשותMRI. פניתי לרופא מומחה בתחום פגיעות ספורט ששלח אותי לעשות מדרסים ופיזיותרפיה פרטנית ואמר שאין צורך בבדיקת MRI. שאלתי - האם על סמך האנמנזה ובדיקה ידנית זה מספיק? רציתי לציין שהפיזיותרפיסט שהייתי אצלו לא הבין למה לא נשלחתי לבדיקת MRI. האם זה עניין כספי או לקבל את האמת ממי שאמרה?

10/11/2015 | 14:35 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שמואל היקר, קשה לענות לשאלתך. ההחלטה האם לשלוח לביצוע MRI של הברך תלויה בגורמים רבים וראשית כל ברופא עצמו ובממצאים אותם הוא מעבד. אפשר לקבל הרבה מאוד נתונים מהבדיקה הפיזיקלית ומצילום הרנטגן על מנת להחליט מה הבדיקה הטובה ביותר בשביל לדעת איזו פציעה יש לך בברך. אם אינך מרוצה יש באפשרותך שתי אופציות - הראשונה לחזור לאורטופד והשניה לפנות לאחד אחר. שיהיה בהצלחה. ד''ר איתמר בוצר רופא בכיר ביחידה לברך וארתרוסקופיות ברמב''ם לקביעת תור 1700505150 www.Botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך