טניס אלבו. מתי לחזור להתאמן?

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/11/2013 | 11:34 | מאת: איתי טלמור

שלום רב. לפני כחודש אובחן אצלי טניס אלבו כתוצאה מאימון משקולות. כל התקופה לא סבלתי מכאבים, רק כאב מציק קטן בתנועות של מפרק כף היד. כיום, אני לא מרגיש כלום. אני מאוד רוצה לחזור להתאמן בחדר הכושר, אבל מפחד שזה יחזור. מתי לחזור לאימוני כח בחדר כושר? רציתי לשאול האם לדעתך יש צורך להתחיל לבצע טיפול בגלי הלם? ובמידה ואני מתחיל טיפול זה, האם אני יכול להמשיך להתאמן בחדר הכושר בתקופת הטיפול (5 טיפולים בגלי הלם).

01/12/2013 | 15:08 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התאור שלך אפשר לחזור להתאמן . כדאי לחבוש בתחבושת אלסטית את המרפק או לשים רצועה יעודית בחלק העליון של האמה המשך להתאמן ד"ר כץ

01/12/2013 | 19:41 | מאת: איתי טלמור

סליחה שאני חופר, אבל היוםאני שוב התחלתי להרגיש את זה. (למשל כאשר אני עושה תנועה של כיפוף ופשיטה של המפרק חזק). אני לא קורא לזה כאב, תחושה שכאילו ברגע שאני מבצע את התנועות המסויימות האלה בצורה חזקה זה כמו שמישהו לוחץ לי מבפנים על הגיד. אני כבר חודש לא מתאמן כמו שצריך, מאוד חשוב לי לחזור לפעילות בהקדם האפשרי. שאלתי היא האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור? הכוונה לזרז את תהליך ההחלמה של הגיד. מה שתהיה תשובתך תהיה, בכל אופן במידה ואני יחליט כן לעשות גלי הלם, זה לא יכול להזיק נכון? תודה רבה לך ד"ר כץ.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך