Methanofex

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/11/2013 | 11:10 | מאת: ספורטאי - פיתוח גוף

שלום , הומלץ לי לקחת כדור בשם Methanofex 10 , לצורך עלייה במסת שריר. הנני מתאמן 3 פעמים בשבוע בתרגילי כוח ואירובי ומנסה להעלות מסת שריר. הגובה שלי 1.80 , משקל 80 ק"ג ואני בן 30. בריא לחלוטין מלבד קולסטרול מעט מחוץ לנורמה בשל תורשה. האם לדעתך לקיחת 10 מ"ג במשך 3 שבועות יביא לי תוצאות? מה הסיכון בכדור הנ"ל? האם תיתכן פגיעה הורמונלית או פגיעה מינית ע"י שימוש בכדור? תודה מראש,

13/11/2013 | 21:52 | מאת: ד"ר אברהם כץ

מומלץ מאוד לא לקחת את הכדור הזה . כדור זה שייך למשפחת הסטרואידים ויכול לגרום לפגיעה בכבד , בלב וגם פגיעה מינית . יכולים גם להגרם קרעים בשרירים בזמן אימוני כוח תמשיך להתאמן ותפתח את השרירים ללא שימוש בתוספות "מפתות " למיניהן בהצלחה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך