כאבי גב עליון

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/10/2013 | 14:29 | מאת: אהוד

אהלן, רציתי לשאול על כאב בגב העליון כשנה וחצי. אני עוסק בספורט(חדר כושר כ4-5 שנים). אציין שיש לי מסת שריר מאוד טובה בגב העליון. ישנם כאבים לפעמים באזור נקודתי בחוליה במרכז הגב, לפעמים ב'רחב גבי' בצד שמאל, לפעמים בכל אזור השכמות.. כאב שמחליף מיקומים באזור הגב העליון. ניסתי לנוח מהרמת משקולות כחודש וזה לא עזר ואפילו היה כאב גם באותו חודש ללא פעילות גופנית. בצעתי כל צילומים אפשרי לזהות בעיה/דלקת- עשיתי סי.טי, רנטגן, מיפוי עצמות ובדיקות דם.הכל נראה תקין. אולי כדאי שאתקעש על mri ? האם נתקלת במטפול עם בעיה כמו שלי? של כאבים מעל שנה בלי שום זיהוי למקור כאב? אשמח למענה.מאוד מתוסכל. תודה מראש!

22/10/2013 | 23:55 | מאת: ד"ר אברהם כץ

האם בצילום ע"ש גבי לא מצאו כלום ? יתכן ומדובר בתזוזה של אחת החוליות אם אכן זו הבעיה , יש לחזק את שרירי הגב המשך להתאמן ד"ר כץ

23/10/2013 | 17:11 | מאת: אהוד

לא מצאו כלום בצילום ע"ש. אם כי ברנטגן נראה "עקמת" קלה. הלכתי לרופט מומחה לעמו ד שדרה ומדובר העקמת של מעלה אחת והוא לא הגדיר את זה כעקמת. מה דעתך? מה עוד יכול להיות מקור הכאב שלא חולף? חוסר ןפומדגיש- שרירי גב חזקים מאוד.

31/10/2013 | 21:18 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בהנחה שאתה בריא , קרוב לודאי שה"עקמת " הקלה גורמת לאי הנויות בגב שאתה מתאר המשך להתאמן ד"ר כץ

18/11/2013 | 13:01 | מאת: אהוד

?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך