רוצה להתחיל לרוץ

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

08/09/2013 | 08:24 | מאת: גל

שלום אני בת 39 במצב בריאותי תקין ( משקל 49 גובה 160 ). מתעמלת מגיל צעיר בעיקר בשיעורי חיטוב ופילאטיס גם במהלך שני ההריונות ולאחר הלידות. נוטלת כדורי ברזל מספר חודשים לאחר אבחון אנמיה בשנתיים האחרונות סובלת מבורסיטיס היפ - מטופלת מדי פעם ב ETOPAN . לפני שנה קיבלתי זריקת קורטיזון למפרק לאחר שהכאבים היו בלתי נסבלים. הייתי מאד רוצה להתחיל לרוץ כדי לשפר סיבולת לב ריאה . לפני כחודשיים התחלתי לבנות תוכנית אימונים קלה שהופסקה עקב האנמיה. בכל מקרה הברזל כרגע תקין אך האורתופד מתנגד לריצה שכן לדעתו זה ישיב את הדלקת והמליץ על אופניים . פיזיותרפיסט שהתייעצתי עימו טוען בדיוק את ההיפך שאימוני אופניים יזיקו יותר מריצה למפרק. בקיצור איני יודעת מה לעשות ואשמח לקבל עצה שלישית -:) תודה גל

10/09/2013 | 10:49 | מאת: ד"ר אברהם כץ

את יכולה לעשות בל סוד ספורט שאת רוצה ויכולה כדאי שההמוגלובין יהיה מעל 10 וכדאי גם לעשות בדיקת ארגומטריה המשך ריצה מהנה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך