כאבי ראש אחרי פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/03/2013 | 20:13 | מאת: דינה

שלום! בני בן 17 בשנתיים האחרונות סובל מכאבי ראש חזקים אחרי פעילות ספורט(ריצה,משחקי כדורגל וכדורסל).הוא עבר בירור:אקו לב,מבחן מאמץ,הולטר לחץ דם,בדיקה נירולוגית,בדיקה נפרולוגית.הכל תקין. האם יש סיבה לכאבי ראש בזמן המאמץ. בני שותה מספיק לפני הפעילות ובמהלכה. הוא מאוד רוצה להשתתף בפעילויות הספורט באופן מלא ,אך לאור העובדות שציינתי נמנע מכך. האם יש פיתרון לבעיה הזאת? בתודה ובברכה, דינה

20/03/2013 | 16:36 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בהנחה שאין שום בעיה רפואית אחרת אפשר לקחת משכך כאבים כלשהוא חג שמח ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך