אימון אירובי ב-102% דופק

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

08/01/2012 | 15:57 | מאת: יואב

שלום, אני בן 35 ומתאמן בקיקבוקס כשלוש שנים. לפני כן בקושי התאמנתי. מאז תחילת האימונים ירדתי במשקל מ-72 ל-64. האימונים אינטנסיביים מאד והעלו את הכושר שלי פלאים. אתמול לראשונה התאמנתי עם שעון דופק שהראה מקסימום 190 במהלך האימון. במהלך האימון היו מקטעים של דופק 182-185. מבחינה גופנית האימון היה כמו כל אימון לאחרונה. לא הרגשתי עייפות יתר. שאלתי היא כיצד אימון באינטנסיביות כזו יכול ל שפיע עלי מבחינה רפואית בכלל וקרדיולוגית בפרט. במיוחד בהתחשב בגילי. תודה רבה.

10/01/2012 | 22:11 | מאת: ד"ר אברהם כץ

ככל שאתה מתאמן יותר סיבולת לב ריאה עולה ואתה יכול להתאמן בדפקים יותר גבוהים, כך שאין לך מה לדאוג . עם אתה רוצה להיות בטוח שהכל בסדר , תעשה בדיקת לב במאמץ המשך אימונים פורה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך