כושר

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/05/2011 | 20:58 | מאת: יהודה

שלום, יש לי ברשותך כמה שאלות. אני בן 32 משקל 80 גובה 1.75 1. התחלתי לפני שבוע ללכת על הליכון ביתי על מהירות בין 5 ל 5.5 הדופק היה בין 120 ל 140. היום הגברתי מהירות ל 6 והדופק היה יציב בין 130 ל140 האם זה תקין? (ראוי לציין שרק לפני שבוע התחלתי בכושר גופני) 2. אני הולך כול יום על ההילכון במשך של חצי שעה, האם זה מספיק? 3. לאחר ירידה מההליכון אחרי חמש דקות הדופק התייצב על 90-80 האם זה תקין? 4.אם הדופק שלי תקין למהירות הזאת מה זה אומר על הגוף / הלב שלי? (ראוי לציין שעשיתי מטעם העבודה בדיקת מאמץ,והבדיקה יצאה תקינה. תודה על הכול.

19/05/2011 | 23:33 | מאת: ד"ר אברהם כץ

העליה בדופק בזמן מאמץ והירידה לאחר תום האימון תקינים לגמרי . כל פעילות שהיא , בכל אורך זמן שהוא , היא טובה , תגביר בהדרגה את זמןו האימון ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך