פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/04/2011 | 12:51 | מאת: רבקה

בתי שכיום בת 25 מאז ילדותה הייתה ילדה מאוד ספורטיבית הייתה משחקת כדורסל כמעט כל יום בבית הספר, גלישת גלים וכמעט כל פעילות שהייתה נגישה לה כיום היא שוחה, רצה וחושבת להיות מדריכת ספינינג השאלה אם באיזה שלב לא יהיה עומס על הגוף ואיך כדאי לשמור עליו?

04/04/2011 | 00:02 | מאת: ד"ר אברהם כץ

ככל שהבת תתאמן יותר , היא תהיה מסוגלת לעשות מאמצים יותר גדולים , כך שאין מה לדאוג ד"ר כץ

04/04/2011 | 12:32 | מאת: רבקה

איני מדברת על מאמצים שהיא תוכל לעשות, בזה אין לי ספק השאלה שלי אם כדאי לתמוך איך שהוא בגוף שלה אולי טיפולים מסוימים, מסאז'ים או אפילו ויטמינים?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך